Kalkylingenjör till BINAB

Gjutasfalt är mycket lämpligt för tätskikts- och beläggningsarbeten vid konstruktioner där man ställer höga krav på varaktighet och vattentäthet. NCC:s gjutasfaltprodukter marknadsförs under varumärket BINAB. BINAB utför gjutasfaltarbeten, tätskiktsarbeten inom hus-, bro- och anläggningsprojekt. I närmare 50 år har BINAB varit ledande i vår specialnisch med tätskikt och gjutasfalt. Vi erbjuder dig nya möjligheter att utvecklas i vår framgångsrika verksamhet, med ett självständigt, omväxlande och intressant arbete tillsammans med duktiga medarbetare.

Arbetsuppgifter

Rollen som kalkylingenjör innebär en viktig specialistroll där du ansvarar för att projekten ska få rätt förutsättningar att leverera både hög kvalitet och lönsamhet. I tjänsten är du med ifrån ett tidigt skede och ansvarar för anbudsledning och kalkylering i projekten – från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt. Din vardag kommer vara varierad då du spenderar en del tid ute hos kund parallellt med att du arbetar med förfrågningsunderlag på kontoret. Vidare deltar du i affärsförhandlingar och håller dig hela tiden aktivt underrättad om nya produktionsmetoder, material och maskiner.

Som kalkylingenjör har du en viktig del i att stärka BINAB:s position på marknaden och ditt arbete kommer att spela en avgörande roll i projekten. Inom BINAB finns ytterligare tre kalkylingenjörer, vilka du givetvis kommer att samarbeta och utbyta erfarenheter med. Hos BINAB får du arbeta på det mindre bolaget med korta beslutsvägar, samtidigt som du har NCC koncernen i ryggen.

Vem är du?

Vi söker dig som har teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av likande position inom byggbranschen och med fördel erfarenhet inom området för tätskikt och beläggning där kunskap om hållfastighetslära är meriterande.

Du är en drivande, affärsmässig och kundorienterad person med god entreprenörsanda och förmåga att skapa goda relationer. Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera, organisera och prioritera. Vidare ser vi att du är lyhörd och förtroendeingivande och trivs med att skapa resultat tillsammans med andra.

Ytterligare information

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med placeringsort Stockholm. B-körkort är ett krav. Arbetsområdet sträcker sig i huvudsak inom ABC-län, men kan även ske inom Sverige. Resor inom geografin ingår i tjänsten.

Vi erbjuder

Här på BINAB erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljö- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjlighet i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Låter detta intressant?  Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill veta mer om rollen, kontakta gärna rekryterande chef, Lars Halldin, tfn 070-203 34 22. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Senaste ansökningsdag är dock 13 maj.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer? Kontakta oss direkt!