Tätskiktsmontör Stockholm

Gjutasfalt är mycket lämpligt för tätskikts- och beläggningsarbeten vid konstruktioner där man ställer höga krav på varaktighet och vattentäthet. NCC Industry marknadsför sina produkter under varumärket Binab. Binab utför gjutasfaltarbeten, tätskiktsarbeten inom hus-, bro- och anläggningsprojekt.

Din roll som Tätskiktsmontör
Din roll innebär arbete ute på fältet tillsammans med dina kollegor. Arbetsområde är Stockholm, Uppsala och Södertälje i huvudsak. Du kommer att utföra tätskikt på broar, gårdar och terrasser i form av tätskiktsmatta och olika sorters gjutasfalt.

Dina erfarenheter
Vi tror att du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå. Tidigare erfarenhet från tätskiktsarbete är meriterande. Du skall ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats med gott kamratskap.

Dina egenskaper
Vi söker dig som trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och drivkraft samt att du har ett strukturerat arbetssätt.
Tjänsten avser tillsvidareanställning. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjlighet i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.
Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsterna hos oss?
Kontakta gärna Linda Wållgren Södra Stockholm 070-8235041 eller Serkan Ceylan Norra Stockholm 072-5489239 om du har frågor om tjänsten.
Maila din ansökan och ditt CV till lindawallgren@binabnordic.se eller serkan.ceylan@binabnordic.se
Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

På LinkedIn får du uppdateringar från våra projekt och våra medarbetare.

Följ oss på LinkedIn!