Tjänster

Innergårdar

Gröna växter är ett väl beprövat sätt att höja livskvaliteten på innergårdar i stadsmiljö. Men tänk på att den fagra blomsterprakten har en baksida i form av påfrestningar på tätskiktet.

Här kan du läsa mer

Broar och vägar

Vad har Svinesundsbron, Öresundsbron, Tjörnbron och Högakustenbron gemensamt? Samtliga är välkända broar där vi på Binab har medverkat till den tekniska uppbyggnaden av tätskikt och beläggningar. Gissa om vi är stolta!

Här kan du läsa mer

P-däck

Gjutasfalt används sedan länge på parkeringsdäck över hela Europa. Fördelen med materialet är inte bara att det är slitstarkt och ekonomiskt. Det kan dessutom ytbehandlas för att få olika egenskaper och utseende.

Här kan du läsa mer

Terasser och bjälklag

Tätskiktet som byggs in i konstruktionen är en av de viktigaste delarna av din terrass. Valet av material och tekniska lösningar påverkar både ekonomin och driftsäkerheten, så tänk igenom det noga

Här kan du läsa mer

Tak och gröna tak

Binab har lång erfarenhet av takentreprenader med exponerade tätskikt på fastigheter.  Vi passar då oftast på att värmeisolera och göra ytan till ett grönt tak.

Här kan du läsa mer

Tätskiktskonstruktioner

Ska du projektera, bygga eller renovera en terrass eller liknande? Då är våra gjutasfaltprodukter ett bra och ekonomiskt val. Både i själva byggskedet och för slutanvändaren när allt står klart.

Här kan du läsa mer

Djurstallar och industrigolv

Har du tröttnat på svårsopade stallgångar, ekot från hästskor och
metallspadarnas raspande? Då ska du titta närmare på vår nya
beläggning för stallmiljö – en dröm för både stallfolk och hästar.

Här kan du läsa mer