Tjänster – broar och vägar

Broar som sträcker sig mot framtiden

Vad har Svinesundsbron, Öresundsbron, Tjörnbron och Högakustenbron gemensamt? Samtliga är välkända broar där vi på Binab har medverkat till den tekniska uppbyggnaden av tätskikt och beläggningar. Gissa om vi är stolta!

De flesta skriver under på att det är någonting fascinerande med broar. Faktum är att det är bland det roligaste man kan arbeta med om du frågar oss. Så om du står inför ett broprojekt och behöver hjälp med tätskikt och beläggningar: tveka inte att kontakta oss! Vi har såväl engagemanget som erfarenheten som krävs för att utföra större broprojekt men också produkterna.

Flexibelt, slitstarkt och vattentätt

Fukt, temperaturväxlingar och trafik gör skada på brokonstruktionen. Binab garanterar att du får ett tätskikt som är flexibelt, 100 procent vattentätt och har lång livslängd. Först förser vi bron med ett asfaltmembran som skyddar mot yttre påfrestningar. Därefter lägger vi asfalt som är tillräckligt slitstark för att tåla trafikbelastningen. Slutligen fogar vi brons kantbalkar.

Samtliga material som vi använder oss av är utformade enligt Trafikverkets krav.

Vill du veta mer? Kontakta oss direkt!

Relaterade Tjänster

Ritningar

Ibland kan det vara skönt att få en uppfattning om en tätskiktslösning i lugn och ro. Här kan du ladda ner ritningar i Auto Cad-format och PDF. Hör av dig om du hellre vill ha dem på CD eller papper.

Läs mer om ritningar

Innergårdar

Gröna växter är ett väl beprövat sätt att höja livskvaliteten på innergårdar i stadsmiljö. Men tänk på att den fagra blomsterprakten har en baksida i form av påfrestningar på tätskiktet.

Läs mer om tätskikt innegård

Terasser och bjälklag

Tätskiktet som byggs in i konstruktionen är en av de viktigaste delarna av din terrass. Valet av material och tekniska lösningar påverkar både ekonomin och driftsäkerheten, så tänk igenom det noga

Läs mer om bjälklag