Djurstallar och industrigolv

En välkommen lösning för både stallfolk och hästar

Har du tröttnat på svårsopade stallgångar, ekot från hästskor och
metallspadarnas raspande? Då ska du titta närmare på vår nya
beläggning för stallmiljö – en dröm för både stallfolk och hästar.

Binab Stallmassa är en syratålig gjutasfaltbeläggning som har tagits fram särskilt för att vara skonsam för både hästar och människor. Därför har den en behaglig, ljuddämpande effekt och upplevs som varmare än till exempel betong.

Halksäker, hållbar och lättstädad
Golvbeläggningar som inte är anpassade för stall, tenderar at bli ojämna och tunga att sopa med tiden. Binab Stallmassa är både lättstädad, slitstark och skyddar den underliggande betongkonstruktionen från frätande ämnen. Ytterligare fördelar är att skaderisken minskar. Ytan är nämligen halksäker.

Sobert svart kulör
Binab Stallmassa finns för närvarande i svart och läggs i cirka 30 millimeters tjocklek. Produkten kan med fördel kombineras med tätskiktsmatta och kantförseglingar.

Relaterade Tjänster

Innergårdar

Gröna växter är ett väl beprövat sätt att höja livskvaliteten på innergårdar i stadsmiljö. Men tänk på att den fagra blomsterprakten har en baksida i form av påfrestningar på tätskiktet.

Läs mer om innegårdar

Tätskiktskonstruktioner

Ska du projektera, bygga eller renovera en terrass eller liknande? Då är våra gjutasfaltprodukter ett bra och ekonomiskt val. Både i själva byggskedet och för slutanvändaren när allt står klart.

Läs mer om terasser