Tjänster – Innergårdar

Låt innergården blomstra men glöm inte tätskiktet

Städernas gröna oaser behöver robusta rotsäkra tätskikt och beläggningar med lång hållbarhet. Binab har kompetensen och resurserna att renovera alla typer av gårdsbjälklag och innergårdar.

Vi utför allt från nya bärande konstruktioner till mindre underhållsarbeten. Då vi renoverat innergårdar i över 100 år är vår samlade kompetens stor och vi brinner för att hitta bra tekniska lösningar på alla unika objekt. Sen att vi är marknadsledande med egen tillverkning av tätskiktsprodukter och gjutasfalt säkerställer hela vår leverans.

Vi är nöjda att kunna leverera levande innergårdar anpassade efter kundernas önskemål gällande växtlighet, stenbeläggningar, ljussättningar och fungerande tätskikt med lång hållbarhet. Med NCC i ryggen säkerställs garantier över tid.

Gjutasfalt för alla innergårdar

Många fastigheter i storstäderna har innegårdar med en begränsad yta. Det är inga problem för oss. Vi har haft nöjet att lägga gjutasfalt på gårdar i alla möjliga storlekar genom åren. Även den minsta innergård förtjänar ett bra tätskikt och beläggning.

Vill du veta mer? Kontakta oss direkt!

Relaterade Tjänster

Terasser och bjälklag

Tätskiktet som byggs in i konstruktionen är en av de viktigaste delarna av din terrass. Valet av material och tekniska lösningar påverkar både ekonomin och driftsäkerheten, så tänk igenom det noga.

Läs mer om terasser

P-däck

Gjutasfalt används sedan länge på parkeringsdäck över hela Europa. Fördelen med materialet är inte bara att det är slitstarkt och ekonomiskt. Det kan dessutom ytbehandlas för att få olika egenskaper och utseende.

Läs mer om P-däck

Tak och gröna tak

Binab har lång erfarenhet av takentreprenader med exponerade tätskikt på fastigheter. Vanligtvis arbetar vi med takdukar och asfaltsmembran. Vi passar då oftast på att värmeisolera och göra ytan till ett grönt tak.

Läs mer om gröna tak