Tjänster – gård

Låt gården blomstra men glöm inte tätskiktet

Gröna växter är ett väl beprövat sätt att höja livskvaliteten på innergårdar i stadsmiljö. Men tänk på att den fagra blomsterprakten har en baksida i form av påfrestningar på tätskiktet.

Gjutasfalt och asfaltmastix är lämpliga val för dig som står inför att innergården – med eller utan trädgårdsplanteringar. Materialen håller tätt och är dessutom motståndskraftiga mot uppluckring från envisa växtrötter. Ytterligare ett plus är att de tål att trafikeras av såväl större som mindre entreprenadmaskiner.

Gjutasfalt för alla innergårdar

Många fastigheter i storstäderna har innegårdar med en begränsad yta. Det är inga problem för oss. Vi har haft nöjet att lägga gjutasfalt på gårdar i alla möjliga storlekar genom åren. Även den minsta innergård förtjänar ett bra tätskikt och beläggning.

Vill du veta mer? Kontakta oss direkt!

Relaterade Tjänster

Terasser och bjälklag

Tätskiktet som byggs in i konstruktionen är en av de viktigaste delarna av din terrass. Valet av material och tekniska lösningar påverkar både ekonomin och driftsäkerheten, så tänk igenom det noga.

Här kan du läsa mer

P-däck

Gjutasfalt används sedan länge på parkeringsdäck över hela Europa. Fördelen med materialet är inte bara att det är slitstarkt och ekonomiskt. Det kan dessutom ytbehandlas för att få olika egenskaper och utseende.

Här kan du läsa mer

Tak och gröna tak

Binab har lång erfarenhet av takentreprenader med exponerade tätskikt på fastigheter. Vanligtvis arbetar vi med takdukar och asfaltsmembran. Vi passar då oftast på att värmeisolera och göra ytan till ett grönt tak.

Här kan du läsa mer