Tjänster – Tak och gröna tak

Tätskikt och isolering för tak och gröna tak

Binab har lång erfarenhet av takentreprenader med exponerade tätskikt på fastigheter. Vanligtvis arbetar vi med takdukar och asfaltsmembran. Vi passar då oftast på att värmeisolera och göra ytan till ett grönt tak.

Väljer du att låta oss installera en takduk, kan du vara säker på att den är mjukplastbaserad och miljöanpassad. Våra erfarna medarbetare fäster duken mekaniskt och varmluftssvetsar därefter skarvarna noggrant. Asfaltsmembranet läggs i ett 1-lagssystem. Även här använder vi oss av mekanisk infästning och skarvsvetsning. Det är ett gediget hantverk där ingenting lämnas åt slumpen.

Här kan du läsa mer om gröna tak i gröna tak handboken.

Komplettera med polymermattor

Vid detaljer mot väggar, brunnar och genomföringar, använder vi oss av polymermattor som klistras och svetsas. Naturligtvis kontrollerar vi dem mot vårt kvalitetssystem.

Vill du veta mer? Kontakta oss direkt!

Relaterade Tjänster

Broar och vägar

Vad har Svinesundsbron, Öresundsbron, Tjörnbron och Högakustenbron gemensamt? Samtliga är välkända broar där vi på Binab har medverkat till den tekniska uppbyggnaden av tätskikt och beläggningar. Gissa om vi är stolta!

Här kan du läsa mer

Tätskiktskonstruktioner

Ska du projektera, bygga eller renovera en terrass eller liknande? Då är våra gjutasfaltprodukter ett bra och ekonomiskt val. Både i själva byggskedet och för slutanvändaren när allt står klart.

Här kan du läsa mer

Gård

Gröna växter är ett väl beprövat sätt att höja livskvaliteten på innergårdar i stadsmiljö. Men tänk på att den fagra blomsterprakten har en baksida i form av påfrestningar på tätskiktet.

Här kan du läsa mer